Sunday, July 27, 2014

Simple

Pentru ca majoritatea lucrurilor care mie imi fac placere sunt simple, am parte de multa placere.

Sa te plimbi, sa stai de vorba despre multe, adanci sau superficiale, sa mananci inghetata, sa fie o noapte balmy, sa te uiti la oameni, sa descoperi stradute si case si detalii. Sa te intorci acasa cu incantare, gandindu-te ce bine e ca s-au inventat oameni de-astia cu care nu termini de vorbit nici in sase ore; ce bine e ca i-ai cunoscut, ce bine e ca aveti suficient drag unul de altul cat sa va puteti apropia si sa va puteti deschide; ce bine ca le place si lor sa meaaaaarga, sa tot meaaaaaarga.

Sa mananci lucruri bune, gustoase, proaspete, consistente, care sa nu presupuna cutii si ambalaje. Sa testezi multa inghetata. Ah, btw, stiti vitrinele alea cu munti decadenti de inghetata Raffy? Whiskey, mark my words! Iar de la Delicii orice. Adica tot. Au Häagen-Dazs la Van Gogh.

Sa speli ceva adorabil si delicat de mana. Sa calci, sa netezesti lucruri. Sa stai pe iarba in parc si sa citesti. Fara lucruri complicate, fara distractii costisitoare, fara oameni chipurile cool insa rautaciosi, care mai mult vorbesc despre altii decat despre ei.

Sa pregatesti ceva bun pentru oameni dragi, sa faci un chec, sa faci dulceata. Sa razi din orice prostioara. Sa revezi filme preferate. Sa ai cu cine sa schimbi replici din filmele astea preferate. Sa faci un spalat pe dinti simultan, in timpul caruia sa si vorbiti :P

Sa faci cuiva un masaj.

De-astea, simple si mici, care umplu sufletul tocmai bine. Sa avem cu totii parte de ele, cat mai multa parte.

2 comments:

Magarul de Aur said...

Depinde daca omul ala e barbat sau femeie, daca ma intrebi pe mine ;)

Dănu said...

Pai tocmai, ca nu depinde. Om sa fie, om bun si interesant.