Saturday, June 14, 2014

Basmul in desfasurare

Ma uit la ei pe furis si ma intreb: cine o sa castige dintre ei doi?

Ea e mica, adorabila, foarte frumoasa, cu niste trasaturi fine si o piele incredibila. Putin timida, isteata si cu mult potential de a deveni o femeie incredibila cand mai creste. Daca nu se lasa dusa de valul frumusetii ei si are grija sa se construiasca, that is. Pare sa aiba un suflet bun si generos si sta bine la social skills, are darul de a-i aduna pe oameni. Are si toate neajunsurile varstei: e foarte incantata cand i se acorda atentie, atat de incantata incat bag mana in foc ca activitatea din prefrontali scade periculos :P ; cred ca o poti atrage cu mare usurinta in jocuri  mentale si sa o invingi cu experienta care ei ii lipseste. All in all, este o minune de tanara femeie.

El e smecher, pas mal du tout insa pe genul mai slim decat imi place mie. Aparent foarte sigur pe el (stim noi cum sta treaba cu oamenii de felul asta...), rade de ceilalti, e rautacios si foarte mandru in superioritatea lui. Face observatii /  comentarii fara a se gandi prea mult la demnitatea celorlalti si pare a se crede un soi de buric teribil de important. Sa nu fiu doar negativa in descrierea lui: are ochi frumosi, un fel de miere amestecata cu ciocolata; si-o voce de-aia despre care obisnuiesc eu sa spun ca mi-ar putea recita si manuale de utilizare a masinii de spalat si tot mi-ar placea. Pe scurt, genul cu care nu vrei sa ai de-a face prea de-aproape.

Desigur, povestea este clasica si veche de cand lumea: boy likes girl, girl cred ca si ea likes boy. Twist-ul modern: niciunul nu e foarte sigur :) El foloseste doar jumatate din arsenalul pe care il are la dispozitie genul lui de barbat, mi-e greu sa-l inteleg, prada merita tot arsenalul si inca putin pe deasupra; ea se amuza insa pare a sti ca nu trebuie sa-l ia (prea) in serios. Ce se mai vede pe ea insa ca-l placeeee...

Mie mi se pare fascinant sa-i urmaresc, atat dpdv filogenetic cat si ontogenetic. I am biased, but of course, ma bucur de fiecare data cand ea ii da o replica iute, jap-jap peste bot. You go girl :P  In acelasi timp, pentru ca am experienta de toata viata in a sustine simultan doua lucruri care se bat cap in cap, ma bucur si cand observ ca el pare a fi, treptat, mai putin lipsit de respect si mai natural in demersurile lui seductive.
-sursa foto-

Ca si cand m-as uita la o telenovela doar ca la una live, adevarul este ca astept cu sufletul la gura ca ea, cu frumusetea, prospetimea si blandetea ei sa-l faca pe el sa capituleze si sa devina un om bun si toata lumea sa traiasca fericita pana la adanci batraneti :D

Sper ca dupa o curte lunga si plina de convorbiri, discutii, sms-uri, clip-uri cu substrat postate pe grup, pahare de vin, iesiri, whatsapp-uri si priviri pe sub gene sa se ajunga la un final fericit pentru noi trei, ei si subsemnata, observator-analizator extraordinaire. Asta e, n-avem ce face, basmele au fost implantate foarte adanc si temeinic in noi acum multa vreme, odata ca niciodata, intr-o imparatie indepartata.

No comments: