Friday, March 14, 2014

Wishful foarfec

Mereu se gaseste spatiu de dezvoltare in lumea asta.

Uite, de exemplu, mi-a venit in seara asta o idee despre cum ar putea fi imbunatatite foarfecile. Manerul sa fie turnat dintr-un material inteligent, care stie sa citeasca starile de spirit ale posesorilor degetelor atat de pornite sa intre unde trebuie si sa faca treaba. Care de multe ori nu trebuie. Facuta.

Cand materialul citeste plictiseala, self-destructive behaviour, furie sau dorinta de razbunare, sa transmita un impuls catre surubul central si sa blocheze actionarea sistemului de parghii. Ba poate chiar sa electrocuteze usor posesorul de degete si sa-i stimuleze centrii gandurilor mai bune sau empatiei, sa-i spuna un banc bun (ha! acum tre' sa se inventeze si un card micro-micro-micro SD), sa-i aduca sus pe lista de procesat o amintire placuta.

-sursa foto-
Mi-ar placea sa am asa o foarfeca. Chit ca banuiesc ca nici macar la foarfeci nu se aplica retroactivitatea iar eu o sa ies maine din casa cu un breton care arata de parca as pica de-a dreptul un test de IQ, asa cum pica pustii contemporani bac-ul. Mmmbine, hai sa zicem ca, sub lumina potrivita, as putea arata ca cineva care obtine un 20, conform DSM IV TR.

Ce surpriza pe oameni cand vor observa ca, pe langa ca-mi contin saliva, mai stiu sa si vorbeste :D

Morala: lupul (plictisit) isi schimba parul singur si apoi arata ca un lup cu retard. Ceea ce arata ca lupul nu a invatat nimic din bretoanele anterioare similare. Ceea ce... but let's not go there.

PS: ei ii sta bine, subsemnatei not so much. Va rog sa faceti apel la rezervele de bunavointa fata de mine data viitoare cand ne-om vedea. Da?

No comments: