Monday, January 20, 2014

Arborele sarutului la oameni

Ajungi la o anumita suma de ani si crezi ca stii tot ce e de stiut despre arborele sarutului la oameni.

Ce e fructul lui, ce contine, cum se face, cum se face bine si cum se face prost, cum se face atat de memorabil ca ti se aduna si acum stomacul intr-un ghem fierbinte cand te gandesti. Cum se joaca frumos, cum se musca, cum se deseneaza pe buzele celuilalt, cum se participa in doi la maratoane de sarut. Cum se saruta cand se simte si cum se saruta cand nu se mai simte. Sarut de vinoinapoimairepede sau de gandestetelaminetoataziua.

Pupat jenat cand intervine si-un colt de gura.

Pupici apasati, pupici uzi, pupici lipiciosi, pupici transpirati sau pupici aspri. Pupat aerul de langa ureche, muah-muah. Sarut cu doua puncte steluta. Sarut virtual bineoctaviantesarut.

-sursa foto-
Si intr-o zi, pe cand o ajuti sa faca pipi si ea sta pe WC, isi tine sus fustita adunata ghemotoc (da, o tin bine) si balangane scurt din picioare (e receee) si te priveste in ochi zambind si ii zambesti si tu si apoi radeti amandoua (un hihi mic si unul mai mare) si e liniste-frumos si cald-frumos in baie, o fetita cu miere limpede in ochi si buze mici si reci (de la inghetata) se apleaca spre tine si te saruta scurt si apasat pe buze mmmmuah si apoi iti zambeste din nou. Si zambetul ei e cald, fericit, sigur si ghidus.

Nu. Mai ai inca multe de invatat despre sarutul la oameni. Sarut de-asta limpede ca apa rece vara cand ti-e sete nu stiai.

No comments: