Sunday, November 3, 2013

Ceaiul de duminica (6)

Hei-hei! Ma intreb daca diminetile de duminica sunt cele mai iubite sau cele de sambata... Ti-ai adus ceaiul langa tine? Sa incepem. Duminica asta o sa fie despre culoare, culoare multa, culoare minunata, baie de culoare:

  • Sarcoline, smaragdine si xanadu. Trei nuante minunate, ale caror nume nu le stiam for the life of me. Stiam ca Xanadu e pectopah pe-aici pe langa casa si-atat :P 11 culori de care n-ai auzit neam de neamul tau!
  • Ladies and girls, un articol clar si la obiect despre coloratia rece sau calda a pielii, in functie de care ne vin mai bine unele culori si mai nepotrivit altele. Pe mine m-a lamurit. Sunt un cool tone atipic (ceea ce mi-e tipic).
  • 60 de fotografii minunate si crocante ale Toamnei. Sa iti explodeze sufletul de bucurie si alta nu. Cum o arata Rasnov-Brasov zilele astea?
  • De la caprui la verde e vorba de concentratii variabile de melanina in iris. Albastrul e o ciudatenie si toti oamenii cu ochi albastri din ziua de azi au un stramos comun. Blue-Eyed Bros Society :P Mi-a placut mult ideea asta: "nature is constantly shuffling the human genome".
  • Meanwhile, on the other side of the Earth... jacaranda a inflorit.
Sa incepi o saptamana in care sa stai cu ochii pe culoare!

No comments: