Saturday, March 17, 2012

Norocul Cristinei D.

Cu textul asta, Cristina D. (adica Niciu' :P ) a participat la un concurs. Eu cred ca o sa castige, fiind ea tare norocoasa de felul ei. Iar mie textul asa tare mi-a placut ca i l-am cerut ca guest-post pentru blognaiv (ha-ha-ha).


22 noiembrie 2009, zi de toamna placuta. Bucuresti.
Cristina D. hotaraste dupa indelungi cumpaniri, gandiri si razgandiri- sa mearga.
Hainele sunt alese pe masura situatiei si a ritmului de deplasare. Fiind la putine zile dupa operatia de apendicita, s-a mizat pe o costumatie cumpanita, diafana si pe ultimii stropi de parfum Lolita Lempicka, asezati cumva superstitios pe gatul nerabdator.
Pe la 7 si putin isi plimba pasii incet catre Teatrul de Opereta. Ochii in schimb, nu erau deloc inceti! Aveau ce pandi! Piata neagra, singura solutie! Care piata, ia-o de unde nu-i! Nu-i si nu-i...Nici la 7 si putin, nici la 7 si putin mai mult, nici la 7 si jumatate... Nu-i, adicatelea lipseste.
Intre timp concertul s-a mutat intr-o sala putin mai mare, la cativa zeci de metri distanta. Odata ce s-a produs miscarea asta, lucrurile au inceput sa se schimbe! Si peste Cristina a inceput sa se reverse noroc!
Cum l-a vazut pe domnul cu o hartie pe care scria albastru " Cumpar bilet ", s-a indreptat spre el si au inceput sa poarte o conversatie strategica. In cele din urma, s-a hotarat ca ea sa mosteneasca hartia, pentru ca el urma sigur sa intre la concert. A luat hartia, a apucat-o bine si a indreptat-o catre lume. Intr-un minut a aparut intrebarea " Vorbesti serios?", atarnata de gura unei doamne dragute, care s-a dovedit a fi si generoasa, pe deasupra.
La " Da"-ul plin de speranta al Cristinei s-a adaugat o intindere de mana, continatoare de bilet, laolalta cu vorbele "Ia-l".
L-a luat si uite asa a ajuns, tot in pasi mici, in randul 10, la concertul Pink Martini din Sala cea mare a Teatrului National; dupa bilete epuizate, dupa repetate telefoane la Opereta, dupa verificari pe site-ul trupei, dupa un mail trimis celor ce se ocupau de comunicare (la care s-a si raspuns, chiar in seara cu pricina).
Asadar, Cristina, adica eu, am ajuns la concert. :)

Daca v-a placut, v-a amuzat, v-a ceva, orice, lasati-i un semn Niciului :) O sa se bucure tare!

No comments: