Friday, March 30, 2012

Bulinute ca e bine sa fii femeie

  • tone de lucruri bune sa se intample cui a inventat scrub-ul corporal cu cafea (deocamdata, din cate stiu, eu sunt fiinta cu pricina :) si s-ar putea sa admit sa fiu si contrazisa, intr-o zi cu soare). Miroase divin chiar si pentru un bautor dedicat pe viata ceaiului. E suficient de bland si totusi isi face treaba scrub-ish. Mai ca-ti vine sa-i ierti faptul ca o sa ai o cada cu irizatii "cafea-cu-apa". Daca totul este urmat de o imbalsamare cu unt de cacao de la gat pana la ultima unghiuta de la picior, sunt mari sansele sa ti se para ca ziua in cauza este cea mai buna din ultima perioada. 
  • nu exista pe lumea asta pereche de pantaloni care sa mangaie asa frumos coapse, genunchi si glezne cum o face o fusta. Parol ca nu exista.
  • o femeie a secolului 21 imbracata intr-o rochie cu tenta victoriana va arata infinit mai bine si mai potrivita cu peisajul decat un domn cu redingota asemenea. Desi, nah, cel mai bine le-ar sta impreuna.... Doar ca unde mai gasesti domni victorieni nowadays.
  • o femeie primeste complimente, laude si vorbe frumoase atat de la suratele femei cat si de la domni mai galanti. Pe cale de consecinta are rezervorul de vorbe bune mult mai plin decat al unui barbat. Cand o sa aud un domn complimentandu-i camasa altuia o sa-mi retrag cuvintele dintr-o inghititura.
  • de cealalta parte, o femeie poate face complimente fara sa para neaparat interesata "romantic" (de la romance) de primitor (al complimentelor, evident).
  • ai libertatea si instrumentele necesare pentru a cara cu tine o suma de lucruri dragalase, atat utile cat si inutile. Dar care s-ar putea dovedi utile la o anumita aliniere de planete. Cui ceri un servetel cand ai nevoie de unul? Dar un servetel umed? Dar o unghiera? (tinute intr-un necessaire verde-praz). Dar un pix? Sau un carnetel? Sau o pastila? (alt necessaire, roz-somon).
  • cand bate putin vantul, ti se infoaie parul, dimpreuna cu cerceii. Domnia lor cerceii curgatori sunt foarte iscusiti la mangaieri pe linia maxilarului.
  • ce-ar mai fi....?

4 comments:

Miha said...

Eeee, de cand n-am mai citit pe la tine o fondanta de-asta cu glazura girly... Prea te facusei serioasa si stii ca noo ne placi mai amestecata :)

Te pupam, Danonel!

Danonino said...

Sper ca ai retinut scrub-ul, da? O sa ma iubesti si mai tare.

Miha said...

Retinut, retinut. La intrebarea ta ce-ar mai fi zic ca ar mai fi alintatul dupa prajituri, mersul pe tocuri, esarfele colorate (sa nu vad barbat cu esarfa ca ii dau ignorew vizual!).

Danonino said...

Asa, asa! Total de acord cu alintatul si esarfele.

Mai spune.