Sunday, February 19, 2012

Citiri de duminica frumoasa (1)

Eh, iata ca dupa atatia ani de scris pe blognaiv mai degraba "balarii" dragalase (citez din vocabularul familiei si subscriu partial), ne-am hotarat sa luam aceasta trebsoara in serios. Pe cale de consecinta, duminicile o sa iti recomand niste texte frumoase, gustoase si bune ca sa inchei saptamana cu un zambet larg pe fata si ca sa iti amintesti de ele luni dimineata, usor amuzat si din ce in ce mai convins ca incepi o saptamana cum n-a mai fost alta :) (si chiar n-a mai fost).

Iata selectia din aceasta duminica superba, cu soare si zapada sclipitoare si-asa o subtila adiere de "vine vine primavara" in aer:

  • "Mai, sa stii ca nu!" - o margeluta de text scrisa de Ioana mea, care prea rar scrie, prea rar. Despre ce bine si involanat e sa fii femeie si sa-ti permiti niste lucrusoare :)
  • "Iubirea muta muntele"  - despre drumul unei mame spre fiul ei ce se da inaccesibil, despre rabdare cu sufletul oamenilor, despre darurile fara funda pe care le primim, le oferim.
  • "Magdalena" -  din seria DoR despre femeile care nu au fost sa fie, un text atat de "awwwwww" si totusi din care strabate seriozitatea trairii de la 9 ani, cand scrii pe ultima pagina a caietului "Vlad si Magdalena".
  • "Riscurile mancatului in exces" - un articol interesant, informativ, ridicator de pleoape pentru a privi mai bine realitatea. O sa gasesti la Andra si partea a doua a acestei recenzii si daca tot ai citit doua articole, mai plimba-te putin la ea pe blog si s-ar putea sa te molipsesti cu ceva bucurie si entuziasm pentru viata.
  • "5 things to do right before you start a new job" - No, recunosc, am o slabiciune pentru Penelope Trunk, poate pentru ca e Aspie si sunt si eu putin (there, I said it). De ce cred ca ti-ar placea tie articolul asta? Pai pentru ca e bine structurat, o sa te faca sa chicotesti pe sub musteti si o sa-ti aminteasca de niste chestii importante, chit ca-ti schimbi sau nu jobul.
A se savura alaturi de niste biscuiti buni, rontaiti iepureste cu dintii din fata sau alaturi de o cana mare de ceai. Enjoy!


No comments: