Saturday, October 8, 2011

Fotografii pe care nu am sa le fac

Acum trei zile, in Brasov, pe Michael Weiss parca (caci repetitio est mater invatarea strazilor!). Firma stradala, mult iesita inafara a unui sex-shop pulsa cu litere rosii, intru atragerea a all the kinky people passing by. Exact sub firma, un grup de fetite blonzii, rosii in obraji si dolofane jucau sotronul si sareau coarda. Pe margine, cardul de bunici le pazea cu vigilenta adormita de soarele puternic.

Contrastul intre coditele blonde saltand in vant si pulsul rosu al firmei m-a facut sa ma opresc putin. To take it all in, desi poate ca astfel de expresii erau mai degraba potrivite cu interiorul :P

Pe o strada mica, delimitata de case vechi cu ferestrele joase un domn inalt si-a scos palaria a salut in fata a doua madame elegant imbracate, cu pometi inalti, ososi si putin caramizii. S-a inclinat cu palaria la piept si a asteptat sa treaca madamele. Evident, madamele mergeau la brat si doar manusile din macrame lipseau la inventar. Ele au murmurat ceva usor, din buze. Si au trecut.

A fost frumos si inaltator.

Cum oare sa poti prinde asa ceva, fie virtual fie pe film? Pai asta-i, ca nu poti. Si desi m-am bucurat ca am putut fi martor al acestor momente m-am gandit cu ceva ciuda ca nu le va mai vedea nimeni si e pacat.

No comments: