Friday, January 22, 2010

Cumva, incap toate

Din seria "Lista de cumparaturi a Ioanei" care cuprinde Tipurile Psihologice ale lui Jung si o lotiune de corp pare-se mirifica, de lavanda si mar, eu, Daniela David, marturisesc putin mirata ca descopar ezoterismul, merg la seminarii despre alchimie insa si la dans in Goblin pe 28 ianuarie si imi pot asorta la absolut fiecare obiect de imbracaminte din garderoba cel putin o pereche de cercei.

Oarecum simultan, incap toate. Ma pot gandi serios (si simultan) sa incep sa mananc raw precum si la nesfarsite si insiropate lanturi de carbohidrati dispuse sub forma de amandine. Inteleg cu tristete ca voi renunta la ultimele si ma intreb cu ce nou viciu ma voi delecta. Nu ca m-as ingrijora, am loc deja si pentru asta :)

Sa ai un weekend bine insiropat!

4 comments:

Anonymous said...

Derapand in campul cu vicii perzi lucruri esentiale, adica pe tine,:) dar ce culori, nu? :)

Un viciat

Miha said...

Din doua, oricare doua: ori ai putine haine in garderoba ori ai prea multi cercei. Care sa fie? :)

Danonino said...

Anonimus, viciile mele sunt mici-mici. Sunt eu atenta la sensibilitatea lor exacerbata si de-aia le laud, le spun ca sunt niste uriase :) Culorile sunt accesibile oricum si oricand. Who needs vicii pentru asta?


Miha, pornind de la premisa ca cerceii nu sunt niciodata prea multi, ajung la concluzia ca am prea putine haine. Ceea ce nu conteaza, intrucat mi-am descoperit veleitatile de ascet si tocmai ma bucur de ele.

Anonymous said...

Daca erau vicii mari-mari sunt convins ca nu ai fi scris despre ele, decat daca erai la terapie :)
Culorile iluzorii ale campului cu vicii(fie ele mici sau mari) sunt de neegalat, sigur(asta e un "sigur" spus cu emfaza , asa... profesoral) sunt culori mult mai interesante in afara, dar acestea sunt mult , mult mai greu de vazut
Bukowski