Thursday, October 15, 2009

Cateva descoperiri


Imi place si de ziua de azi. Odata si-odata se vor pune zilele la sfat, ma vor acuza de linguseala si imi vor da un ultimatum. "Draga noastra, nu se poate pentru ca sa-ti placa de noi toate. E imperios necesar sa alegi." Biiig problem atunci.

Astazi vreau sa-ti povestesc despre cateva bloguri, poate iti vor placea si tie.

Ioana. Zice ca e isteata (checked), draguta (checked) si simpatica (checked). Scrie colturi de hartie, povesti, telenovele in foileton, cai verzi pe pereti, noteaza diverse intelepciuni de-ale Biancai, o apuca brusc bucurii apoi tristeti... pentru ca e echilibrata. Totul intr-un mod fermecator, si pe rand si toate impreuna. Intr-un fel, Ioana e de nedescris, pentru ca e Gemeni. Asa sunt astia, nu prea stii ce sa spui despre ei mai intai. Asa ca du-te si citeste cu ochisorii tai.

Nu stiu daca ea stie, dar stiu eu: Ioana va scrie povesti.


Otylici :) Scrie despre " trairi, zambet, povesti cu zane, casute din turta dulce, gargarite, paine calda, iubiri ca-n povesti dar si despre iluzii depresive, luna amara, moartea-n casa, iubiri reci si alte idei..." Adica vede frumos si creste uneori mai mare decat isi dorea. Pot intelege asta perfect... Blogul lui Otylici este nou-nout, scris in engleza si cateodata si in romana.


Ca sa nu-mi dezmint adunarea Natiunilor Unite de la mine din cap, iti recomand sa umbli din click in click pe site-ul Institutului Mises din Romania. Poate cea mai valoroasa investitie de timp facuta pentru libertatea ta de gandire. Descoperirea scolii austriece de gandire cu sprijinul fabuloasei profesoare Diana Costea a fost pentru mine una din acele experiente care au oprit pentru cateva secunde lumea, asa cum o stiam eu. Cand a pornit din nou, am inteles-o altfel.

3 comments:

Otylici said...

Iti multumesc din suflet, Danonino!:)

Ioana_du said...

Hihihihi! ce draguuuttt!!!
Nimeni nu se pricepe mai bine sa descrie o gemeni decat alta gemeni ;))

Voi scrie povesti, asta e clar ;))

Danonino said...

Cu placere, Otylici :) Sa ai multi cititori draguti, cum sunteti voi pentru mine.


Ioana, ma bucur ca stii si tu :)