Sunday, March 22, 2009

Stralucirea

Aia care apare pe fata parintilor care vorbesc despre copiii lor, fie ca povestesc despre ispravi sau despre gesturi si cuvinte adorabile.

Stralucirea asta apare oricum pe fata parintilor.

Mai e un fel de stralucire. Atunci cand povesteste despre iubita ramasa in sotia si mama de astazi. Cand povesteste despre iubitul in shining armour ramas in sotul si "tati".

Iar daca femeia isi poate umple foarte bine lumea cu unul sau doi copii, mi-e groaza sa ma gandesc la vidul din lumea barbatului care ramane doar "tata" pentru toata lumea din casa...

1 comment:

ORGANIZATOR ZBB said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE zbb cratima 2009 punct ro AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii.
Multumim.